heten estek teherbe
| 2011. augusztus 14. vasárnap

Megtermékenyítő szék: heten estek teherbe

Új megtermékenyítési módszert fejlesztettek ki egy szálloda recepcióján. Csak beleülnek a kék székbe, és garantáltan fiuk lesz.
Hét nő esett teherbe egymás után egy angliai szállodában. Mielőtt bárki azt gondolná: na és? Nem, ők nem egy megtermékenyítést elősegítő wellnessprogramban vettek részt, hanem mindannyian a recepción dolgoztak. A dologban azonban a legérdekesebb az, hogy mind a heten ugyanabban a székben ültek. És ez még nem minden: a szék csodálatos babakék színének köszönhetően (legalábbis ők ebben hisznek) mindannyian fiút szültek, illetve várnak.
Az újdonsült kismamák ugyanabban az évben jelentették be várandósságukat. A „forgószék-alomból” négy fiú már megszületett, három még úton van. Anyukáik szerint ők is kék cipőcskét viselnek majd.

 

[EPSB title="Lombikprogram: félszáz procedúra" href="http://presszo.ro/2011/11/lombikprogram-felszaz-procedura/"]52 mesterséges megtermékenyítési procedúrát hajtottak végre az Egészségügyi Minisztérium Mesterséges megtermékenyítés és embriótranszfer (ún. lombik-) programjának keretében.[/EPSB]

Címkék: , , , ,

Kategória: Érdekességek

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.