Kutyakiállítás Szatmárnémeti 2011
| 2012. január 17. kedd

Nemzetközi kutya-show idén is Szatmáron!

 Április 21-22. között immár 35. alkalommal rendezik meg a szatmárnémeti Nemzetközi Kutyakiállítást.
 

 A szatmárnémeti kutyakiállítás rangos eseménynek számít, hiszen országos szinten a második-harmadik legnagyobb ilyen rendezvényről van szó, Szatmárnémeti Temesvárral vetélkedik a második helyért. Idén a két nap alatt két CACIB-versenyt szerveznek a rendezők, a helyszín pedig idén is a Someşul Stadion (Ecaterina Teodoroiu utca).

Mindkét napon megválasztják a kiállítás legszebb kutyáját, a végén pedig a két nap legszebb kutyáját, továbbá idén is kiosztják a Szatmár legszebb kutyájának járó elismerést.

A tavalyi kutya-show tizenhét ország 160 kutyafajtájának több mint 1300 négylábú képviselőjét vonultatta fel megyeközpontunkban.

Az ebtenyésztő egyesület honlapján (www.achrsm.ro) az érdeklődők minden fontosabb információt megtalálnak a kiállítás programjára és szabályzatára vonatkozóan.

Kutyakiallítás Szatmárnémeti 2012

[EPSB title="Alkotmányellenes a kóborkutya-törvény" href="http://presszo.ro/2012/01/alkotmanyellenes-a-koborkutya-torveny/"]Nincs összhangban az alaptörvény előírásaival a kóbor kutyákkal való bánásmódot szabályozó, tavaly novemberben elfogadott törvény – döntötte el ma az alkotmánybíróság.[/EPSB]

Címkék: , , ,

Kategória: Szatmári hírek

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.