kolcsey-ham-janos-focimeccs-2012
| 2012. március 23. péntek

Kölcsey-Hám János: izgalmas focimeccs és büntetőpárbaj

  Szerda délután játszották a 21-es általános iskola tornatermében a Kölcsey Ferenc-Hám János örökrangadót, amelynek győztese képviselheti városunkat az erdélyi középiskolások focikupáján, amelynek ebben az évben Beszterce ad otthont április végén.
 

A mérkőzés elején mindkét csapat kicsit kereste a helyét a pályán, a vezetést a Kölcseyseknek sikerült megszerezni, de nem örülhettek sokáig, hiszen hamar jött a válasz. Az első húsz perc után 1-1 volt az állás. A második félidő végéig az eredmény változatlan maradt, bár a Hám Jánosos fiúk érezhető fölényben játszottak. A focimeccs végül hétméteres büntetőkkel dőlt el, ahol a Kölcseysek maradtak alul 1-3 arányban.

A két csapat összeállítása:

Hám János Iskolaközpont csapata: Franczia Krisztián, Korn Roland, Lieb Roland, Marian Róbert, Gerényi Peter, Podolyák Csongor, Roszpapa Dávid, Oláh Szabolcs, Bura Dániel.

Kölcsey Ferenc Főgimnázium csapata: Bartha Márk, Fehér Szabolcs, Fehér Mátyás, Nevezi Emanuel, Balog Szőke Koppány, Lázár Szabolcs, Bauer Dávid, Petkes Mihály.

A presszó.ro gratulál mindkét együttesnek és sok sikert kíván a győztes Hám János csapatnak a további megmérettetésekben!

(fotók: Szőlősi Zsombor, presszó.ro)

Címkék: , ,

Kategória: Sport, Szatmári hírek

URL visszakövetése | A hozzászólások RSS hírcsatornája

  1. Kalmar Gyula szerint:

    Jo nyerni latni azt a csapatot amelynek egykor kapusa voltam ;) Hajra Fiuk!
    Gratula a helyi erdekeltsegu cikkhez.

  2. Zsolti Kocsis szerint:

    ez az csongi latom nagyon varialod azt a labdat….