hogolyo-snowball-a-felelmetes-macska
| 2012. április 9. hétfő

Hógolyótól rettegő postások

 Hógolyótól rettegnek postások Nagy-Britanniában – egy Hógolyó (Snowball) nevű macskától.
 

A zömmel hófehér állat apró termetű – mindössze 25 centi magas -, és gazdája, Ian Wilkinson szerint még a légynek se tudna ártani. Ezért is hökkent meg a 46 éves férfi, amikor levelet kapott a postától, amelyben az tudatta, hogy többé nem kap levelet és csomagot, mert macskája magatartása sérti az egészségügyi és biztonsági szabályokat, elfogadhatatlanul nagy kockázatot jelent a postások testi épségére.

A brit posta állítása szerint három emberét is “Hógolyó-támadás” érte, egyikük meglehetősen mély karmolásokat szenvedett el egy ujján. A macska gazdája nem akart ujjat húzni a postával, ezért belülről ráccsal vette körbe a bejárati ajtó levélszekrényét, így Hógolyó már nem karmolhat meg sem betévedő emberi ujjat, sem más testrészt.

A macskának egyébként a férfi munkahelyén még félelmetesebb a híre. Kollégái a történtek hallatán egyenesen Nindzsa Macskának hívják, és számítógépen összemontírozták fotóját: a fényképen a rettegett Hógolyó Kalasnyikov karabéllyal feszít – adta hírül a The Sun című brit lap.

 

MTI nyomán

(a cikkben található kép forrása: thesun.co.uk)

Címkék: ,

Kategória: Érdekességek

URL visszakövetése | A hozzászólások RSS hírcsatornája

  1. Hány postás jár abba az utcába ?????????????????

  2. Lehet, hogy Hógolyó lesz a brit hadsegerg új titkos-fegyvere. :D