Iden-nem-lesz-kapcsolat-koncert
| 2012. április 20. péntek

Idén nem lesz Kapcsolat-koncert

 Elmarad ebben az évben a budapesti T-Mobile Kapcsolat-koncert, Európa egyik legnagyobb ingyenes zenei rendezvénye.
 

A főszervező Telekom döntését költségcsökkentési okok indokolják – közölte a cég csütörtökön, hozzátéve, hogy a zenei programok támogatása továbbra is a vállalat szponzorációjának kiemelt területe marad. A cég nem tartja kizártnak, hogy még jelentkezik hasonló kezdeményezéssel a jövőben.

A maga nemében egyedülálló kezdeményezésként jellemzett a Kapcsolat-koncert hagyományosan június 30-a környékén rendezték meg az elmúlt években a budapesti Felvonulási téren. Az ingyenes szabadtéri koncertnek számos magyar zenekar és előadó mellett olyan külföldi sztárfellépői voltak mint Sting, Elton John és Pink.

A Kapcsolat-koncert évről évre százezreket vonzott, és a budapesti nyár egyik kiemelt eseményévé vált. Először 1997-ben rendezték meg a No Mercy amerikai együttes fellépésével, Sting, Elton John és Pink mellett többek közt olyan zenészek és együttesek szórakoztatták a közönséget, mint a Modern Talking, az LGT, a Pet Shop Boys, a Kool and the Gang és Melanie C, Joe Cocker, Lionel Richie, Bryan Adams, Santana, a Simply Red és Rod Stewart.

 

MTI nyomán

(a cikkben található kép forrása: t-mobile.hu)

Címkék: , , , ,

Kategória: Magyarország

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.