partytime
| 2012. április 21. szombat

Programokban gazdag hétvégére számíthatunk

 Biztosan nem fognak unatkozni a hétvégén a szatmáriak, hiszen számos lehetőség áll rendelkezésre, amellyekkel igazán jól el lehet ütni majd az időt.A presszo.ro csapata összeszedte a hétvégén esedékes leghangulatosabb programok listáját, így Önöknek nem marad más dolguk, minthogy válogassanak a színes programok közül.
 

Eseménydús hétvégének nézünk elébe Szatmárnémetiben, hisz kulturális rendezvényekből, kutyakiállításból, szabadtéri eseményekből sőt még koncertekből sem lesz hiány városunkban. No, de ahogy mondani szokták: lássuk miből élünk.

Ma, szombaton vette kezdetét a két napos Nemzetközi Kutyakiállítás, a Szamos Stadion pályáján, mint arról már beszámoltunk, ahol rengeteg látványos, ügyes és persze okos kutyus mérettetik meg, hogy kiderüljön, melyikük nyeri el a nap legszebb kutya címét. Az eseményre neves bírák érkeznek mindkét nap, és számos országból jönnek gazdák négylábú kedvenceikkel együtt, hogy részt vegyenek a versenyeken. Ma a kilátogatók megtekinthetik a Best in Show-t, ráadásul egy különlegességgel kedveskednek a jelenlévőknek, a Dog Dancing Show-val, amelyet Pál Tímea fog lebonyolítani.  

Mága Zoltán, hegedűművész koncertezik kicsiny városunkban ma, április 21-én 19:00 órától a Szakszervezetek Művelődési Házában, ahol a klasszikus zene kap majd szerepet, így Bach, Mozart, Vivaldi, Sarasate, Liszt, Kodály, Bartók, Erkel, Strauss, Brahms művei is felcsendülnek.  Az operett és musical is teret kap, illetve a pop és a jazz irányágak is hallhatóvá válnak.

 Egy órával később, vagyis 20:00  órától, szabadtéri Sistem koncert lesz az Október 25 téren a Recolamp szervezésében. A cég célja az elektromos hulladékok összegyűjtése és újrahasznosítása, ennek érdekében szervezte meg karavánját, ezen belül pedig a koncertet. Egy sátrat állítottak fel városunkban, amely április 26-ig áll majd a téren, ahova naponta 10:00 és 20:00 óra között minden érdeklődő ellátogathat. Ide várják az olyan elektronikai cikkeket, amelyekre már nincs szükségük a szatmárnémeti lakosoknak, amiért cserébe értékes ajándékokat kaphatnak, a tombolahúzás során.

Ugyanebben az időben, vagyis ma este 20:00 órától fellép az Irigy Hónalj Mirigy a Dana hotel mögötti sátorban. A zenekar négy tagja lép színpadra, de előtte a 4 Ever Band gondoskodik a jó hangulatról. Az estét Dj Leviciusz retro Partija zárja majd.

Vasárnap, április 22-én is folytatódik a kutyakiállítás, 10 órától, újabb versennyel, és egész napos programokkal még mindig ki lehet látogatni a kutyakiállításra, de e mellett a Föld Napját is megünnepelik a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a 4 U Gyermek és Ifjúsági Egyesület közös szervezésében. Az esemény a ,,Let’s do it România” pályázat keretében kerül megvalósításra, 12.00 órai kezdettel, és 18.00 órakor ér véget, amelyet a Coposu sétálóutcán szerveznek meg.  A Kék Bolygó megünneplésére “Open Your Eyes” – nyisd ki a szemeid- címmel fotókiállítással, környezetbarát termékek, kellékek vásárával, gyermek versenyekkel, újrahasznosítható anyagokból készített házikók bemutatójával, koncerttel, bowling-al, Earth Day flashmob akcióval várnak minden érdeklődő szatmárnémeti lakost.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk mindenkinek!

Címkék: , , , , , ,

Kategória: Szatmári hírek

URL visszakövetése | A hozzászólások RSS hírcsatornája

  1. Szekely Zsolt szerint:

    A Vicckupát meg sem elmítettétek!!!!!!!!

    • presszó.ro szerint:

      Igazad van. A sok program között ez valahogy kimaradt, de a május 5-én lévő gálaestre elmegyünk és mindenképp beszámolunk az eseményről!!!