sajat-penzen-ujitotta-cellejat
| 2012. április 26. csütörtök

Saját pénzén csinosíttatta ki börtöncelláját?

 Állítása szerint saját pénzén bútorozta újra és csinosíttatta ki saját és mások börtöncelláját egy rab, még ki is festette az összes helyiséget.
 

A 42 éves Samir Sprânceană bankkártya-csalásokért kapott öt év börtönt. Ebből 8 hónapot előzetes letartóztatásban töltött Dolj megyében, ahol a fogva tartás körülményeivel annyira elégedetlen volt, hogy először az ágyakat cseréltette le kényelmesebbekre, azután hűtőszekrényeket és mikrohullámú sütőket vett, majd pedig – mivel a falak színe sem tetszett neki – kifestetett.

“A fogdának nem volt pénze, nekem van, így nincs a komfortosításban semmi rossz. Szerettem volna új vécét és zuhanyzót is, de erre itt már nem jutott időm” – idézte az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Az adományozásnak nem volt törvényes akadálya, mert vizsgálati fogság alatt él az ártatlanság vélelme. A férfi egyébként több mint 400 millió forintnyi összeget csalt össze magának.

Amelia Căprărin a Dolj megyei rendörkapitányság szóvivője cáfolta a fogvatartott kijelentéseit, hangsúlyozva, hogy történtek ugyan felújítási munkálatok de ezeket költségvetési forrásokból fedezték.

 

MTI és a gândul.info nyomán

(a cikkben található kép forrása: gandul.info)

Címkék: ,

Kategória: Érdekességek

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.