IHM3
| 2012. április 23. hétfő

Vicc vicc hátán az Irigy Hónaljmirigy koncerten

 Fergeteges hangulatot varázsolt szombat este a Dana hotel mögötti sátorban az Irigy Hónaljmirigy, de persze ez nem újdonság, mert ahol a fiúk megjelennek, ott szem nem marad szárazon.
 

 Bár az IHM  csupán négy tagja vett részt a koncerten, önfeledt szórakozásban mégsem volt hiány. Papp Ferenc, Sipos Tamás, Uszkó László és Varga György már az első percekben levette a lábáról a közönséget a szombat esti koncerten, hiszen a humorgyárosok jobbnál jobb poénokkal bombázták a nagyérdeműt. A koncert során minden volt: Győzike, Bódi Guszti, O-zone, Flour Tomi és persze nem maradhatott ki SP sem. Mint kiderült a zenekar már 22 éves, mégis fáradhatatlanul képesek szórakoztatni a jól bevált paródiákkal és persze a koncerteken előadott szövegeikkel.  A színpadon kívül is dőltek a poénok a srácokból, akik elmondásuk szerint teljesen otthon érezték magukat városunkban.  A fiúk  egy kulisszatitkot is elárultak, mégpedig azt, hogy a legközelebbi feldolgozás a Maroon 5 Moves Like Jagger dala lesz, amely Chuck Norrisról fog szólni.  Több lemezt nem szeretnének készíteni, de ezen túl is megállíthatatlanul gyártják majd a paródiákat.

Az IHM színpadra lépése előtt a közönséget a 4 ever Band szórakoztatta, akik külföldi és magyar slágerekkel melegítették be a közönséget a bulihangulatra. Végül Dj Leviciusz pörgette a legmenőbb retro számokat, amelyre a közönség önfeledten ropta a táncot.

Az Irigy Hónaljmirigy  legközelebb, április 27-én Sepsiszentgyörgyön lép fel, ahol a csapat teljes létszámban egy hatalmas két órás koncerttel várja a közönséget.

 

 

Címkék: , ,

Kategória: Szatmári hírek

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.